Litujeme, společnost nabízející danou pracovní pozici ukončila zveřejnění nabídky na stránce.
Děkujeme za pochopení.
Zobrazit podobné nabídky
Děkujeme za pochopení.
Zobrazit podobné nabídky
Šéfkuchař - Praha
Medusa
Místo práce
Praha
Praha
Druh pracovního poměru
plný úvazek
plný úvazek
Termín nástupu
Březen 2015
Březen 2015
Informace o pracovním místě
Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti
Pro naši připravovanou restauraci v Praze hledáme kandidáta na pozici šéfkuchaře.
Vaším úkolem bude plnění všech pracovních úloh z náplně práce v oblastech Personál / Prostředí / Produkt / Profit.
Zodpovědnosti / Produkt :
- Tvorba jídelníčku ve spolupráci s managementem
- Zodpovědnost za přípravu jídel na svěřené restauraci podle určeného menu a stanovených standardů a koeficientů
- Kontrola kvality produktů určených pro zákazníka (vzhled, teplota, množství, chuť a správná receptura)
- Správné a včasné vyplňování formulářů HACCP
Zodpovědnosti / Personál:
- Zodpovědnost za dodržování dress codu kuchařů a pomocných sil v souladu s provozním manuálem
- Zodpovědnost za dodržování hygieny, hygienických návyků a bezpečnosti zaměstnanců při práci
- Kontrola odpovědností zaměstnanců a vypracovávání hodnocení za účelem zlepšování pracovních výkonů
- Zodpovědnost za tvorbu rozpisu změn zaměstnanců ve spolupráci s managementem
- Zaškolení nových zaměstnanců podle stanoveného postupu, odpovědnost za tréninkové programy
Zodpovědnosti / Prostředí:
- Zodpovědnost za čistotu kuchyně a přiděleného nádobí
- Zodpovědnost za správné zacházení personálu se stroji, zařízeními a technologiemi
Zodpovědnosti / Profit:
- Dodržování stanovených personálních nákladů restaurace a plánu šetření variabilních nákladů v kuchyni
- Inventura surovin, majetku (správně sečteny počty, správně vyplněné formuláře ) a její předání ve stanoveném termínu nákupním oddělením
Vaším úkolem bude plnění všech pracovních úloh z náplně práce v oblastech Personál / Prostředí / Produkt / Profit.
Zodpovědnosti / Produkt :
- Tvorba jídelníčku ve spolupráci s managementem
- Zodpovědnost za přípravu jídel na svěřené restauraci podle určeného menu a stanovených standardů a koeficientů
- Kontrola kvality produktů určených pro zákazníka (vzhled, teplota, množství, chuť a správná receptura)
- Správné a včasné vyplňování formulářů HACCP
Zodpovědnosti / Personál:
- Zodpovědnost za dodržování dress codu kuchařů a pomocných sil v souladu s provozním manuálem
- Zodpovědnost za dodržování hygieny, hygienických návyků a bezpečnosti zaměstnanců při práci
- Kontrola odpovědností zaměstnanců a vypracovávání hodnocení za účelem zlepšování pracovních výkonů
- Zodpovědnost za tvorbu rozpisu změn zaměstnanců ve spolupráci s managementem
- Zaškolení nových zaměstnanců podle stanoveného postupu, odpovědnost za tréninkové programy
Zodpovědnosti / Prostředí:
- Zodpovědnost za čistotu kuchyně a přiděleného nádobí
- Zodpovědnost za správné zacházení personálu se stroji, zařízeními a technologiemi
Zodpovědnosti / Profit:
- Dodržování stanovených personálních nákladů restaurace a plánu šetření variabilních nákladů v kuchyni
- Inventura surovin, majetku (správně sečteny počty, správně vyplněné formuláře ) a její předání ve stanoveném termínu nákupním oddělením
Zaměstnanecké výhody, benefity
- Zázemí v největší gastronomické společnosti a jednotce na slovenském trhu.
- Školení a profesní rozvoj v rámci unikátního projektu vzdělávání MEDUSA ACADEMY, různé zaměstnanecké benefity a profesionální výhody.
- Možnost práce v atraktivní restauraci v příjemném prostředí.
- Školení a profesní rozvoj v rámci unikátního projektu vzdělávání MEDUSA ACADEMY, různé zaměstnanecké benefity a profesionální výhody.
- Možnost práce v atraktivní restauraci v příjemném prostředí.
Informace o náboru
Předem děkujeme všem kandidátům za projevený zájem.
Požadavky na zaměstnance
Pozici vyhovují uchazeči se vzděláním
středoškolské s maturitou
nástavbové/vyšší odborné vzdělání
vysokoškolské I. stupně
vysokoškolské II. stupně
nástavbové/vyšší odborné vzdělání
vysokoškolské I. stupně
vysokoškolské II. stupně
Vzdělání v oboru
hotelové, gastronomie, kuchař
Jazykové znalosti
Anglický jazyk - Středně pokročilý (B2)
Ostatní znalosti
Microsoft Excel - Pokročilý
Microsoft Word - Pokročilý
Microsoft Word - Pokročilý
Počet let praxe
3
Osobnostní předpoklady a dovednosti
- Minimálně 3 letá zkušenost s vedením týmu podmínkou
- Zušenost s větším objemem výdeje jídel
- Znalost receptů
- Komunikativní a příjemné vystupování
- Spolehlivost a aktivní přístup k práci
- MS Office - excel - mírně pokročilý
- Anglický jazyk - mírně pokročilý
- Zušenost s větším objemem výdeje jídel
- Znalost receptů
- Komunikativní a příjemné vystupování
- Spolehlivost a aktivní přístup k práci
- MS Office - excel - mírně pokročilý
- Anglický jazyk - mírně pokročilý
Inzerující společnost
Stručná charakteristika společnosti
Medusa pôsobí na Slovensku, v Čechách a Rakúsku s viac ako 40 prevádzkami ako sú reštaurácie, bary, puby, trattórie, nočné kluby a kantíny. Disponuje aj vlastnou eventovou a cateringovou divíziou, vzdelávacím programom Medusa Academy a lojalitným systémom MedusaCard s viac ako 120.000 členmi.
Otvárame nové podniky a nové stabilné pozície. Poď k nám, tešíme sa na teba.
Otvárame nové podniky a nové stabilné pozície. Poď k nám, tešíme sa na teba.
Počet zaměstnanců
1000 a více zaměstnanců