Litujeme, společnost nabízející danou pracovní pozici ukončila zveřejnění nabídky na stránce.
Děkujeme za pochopení.
Zobrazit podobné nabídky
Děkujeme za pochopení.
Zobrazit podobné nabídky
Manažer Gastro provozu
Rodinný pivovar BERNARD a.s.
Místo práce
5.Května 1, 396 01 Humpolec, Kraj Vysočina
5.Května 1, 396 01 Humpolec, Kraj Vysočina
Druh pracovního poměru
plný úvazek
plný úvazek
Termín nástupu
01.10.2017
01.10.2017
Mzdové podmínky (brutto)
od 40.000 Kč
od 40.000 Kč
Informace o pracovním místě
Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti
Rodinný pivovar BERNARD
hledá
manažera gastro provozu návštěvnického centra!
Vítáte výzvy a možnost se realizovat? Máte bohaté zkušenosti s gastro provozem? Jste kreativní? Bydlíte v Humpolci či blízkém okolí nebo jste ochotni se sem přestěhovat? Chcete se podílet na přípravě, vzniku, realizaci a provozu restaurace návštěvnického centra Rodinného pivovaru Bernard v Humpolci?
Pokud ano, pak hledáme právě Vás!
Co budete dělat?
Budete se podílet na přípravě a vzniku restaurace návštěvnického centra Rodinného pivovaru Bernard.
Budete mít zodpovědnost za bezvadné fungování provozovny. Budete plánovat její chod, přijímat a organizovat její zaměstnance tak, aby byl zajištěn nejvyšší standard poskytovaných služeb. Budete zajišťovat dodavatele vysoce kvalitních surovin pro gastronomii. Budete mít stále „oči otevřené“ a hledat příležitosti, jak chod provozovny zlepšit a zefektivnit.
Shrneme-li, Vaším cílem budou nadšení návštěvníci, kteří budou se zanícením mluvit o naší značce a pivovaru, a kteří se k nám budou rádi vracet!
Koho hledáme?
Člověka, který má hluboký vztah ke značce Bernard a rezonuje s jejími hodnotami. Člověka aktivního, tvořivého, samostatného, zodpovědného, vytrvalého, kterého jeho práce opravdu baví! Člověka, který se překážek nezalekne, ale jsou pro něj výzvou a příležitostí. Člověka, který má rád lidi a dokáže je inspirovat a vést. Člověka cílevědomého, který rád plánuje, organizuje a je časově flexibilní.
Co byste měli umět? Co Vás kvalifikuje?
Prokažte nám, že jste tím, koho hledáme. Jak? Tím, že již máte za sebou úspěšný projekt, na který jste hrdí nebo máte zkušenosti či praxi z jiného gastronomického provozu. Umíte cizí jazyky (komunikujete bez problému anglicky slovem i písmem). Zvládáte práci na počítači v MS Office (budete umět připravit výstupy a analýzy pro vedení firmy).
Kdy?
Co nejdříve!
Co se bude dít, pokud Vás vybereme?
Zapojíte se do přípravy projektu návštěvnického centra. Zároveň absolvujete kolečko po firmě, abyste poznali naše lidi, náš pivovar, naše myšlení a hlavně naši značku.
Máte zájem, co máte dělat?
Ozvěte se na [email protected] nejpozději do 19. 6. 2017. Více informací na https://www.bernard.cz/cs/kontakt/kariera/index.shtml.
hledá
manažera gastro provozu návštěvnického centra!
Vítáte výzvy a možnost se realizovat? Máte bohaté zkušenosti s gastro provozem? Jste kreativní? Bydlíte v Humpolci či blízkém okolí nebo jste ochotni se sem přestěhovat? Chcete se podílet na přípravě, vzniku, realizaci a provozu restaurace návštěvnického centra Rodinného pivovaru Bernard v Humpolci?
Pokud ano, pak hledáme právě Vás!
Co budete dělat?
Budete se podílet na přípravě a vzniku restaurace návštěvnického centra Rodinného pivovaru Bernard.
Budete mít zodpovědnost za bezvadné fungování provozovny. Budete plánovat její chod, přijímat a organizovat její zaměstnance tak, aby byl zajištěn nejvyšší standard poskytovaných služeb. Budete zajišťovat dodavatele vysoce kvalitních surovin pro gastronomii. Budete mít stále „oči otevřené“ a hledat příležitosti, jak chod provozovny zlepšit a zefektivnit.
Shrneme-li, Vaším cílem budou nadšení návštěvníci, kteří budou se zanícením mluvit o naší značce a pivovaru, a kteří se k nám budou rádi vracet!
Koho hledáme?
Člověka, který má hluboký vztah ke značce Bernard a rezonuje s jejími hodnotami. Člověka aktivního, tvořivého, samostatného, zodpovědného, vytrvalého, kterého jeho práce opravdu baví! Člověka, který se překážek nezalekne, ale jsou pro něj výzvou a příležitostí. Člověka, který má rád lidi a dokáže je inspirovat a vést. Člověka cílevědomého, který rád plánuje, organizuje a je časově flexibilní.
Co byste měli umět? Co Vás kvalifikuje?
Prokažte nám, že jste tím, koho hledáme. Jak? Tím, že již máte za sebou úspěšný projekt, na který jste hrdí nebo máte zkušenosti či praxi z jiného gastronomického provozu. Umíte cizí jazyky (komunikujete bez problému anglicky slovem i písmem). Zvládáte práci na počítači v MS Office (budete umět připravit výstupy a analýzy pro vedení firmy).
Kdy?
Co nejdříve!
Co se bude dít, pokud Vás vybereme?
Zapojíte se do přípravy projektu návštěvnického centra. Zároveň absolvujete kolečko po firmě, abyste poznali naše lidi, náš pivovar, naše myšlení a hlavně naši značku.
Máte zájem, co máte dělat?
Ozvěte se na [email protected] nejpozději do 19. 6. 2017. Více informací na https://www.bernard.cz/cs/kontakt/kariera/index.shtml.
Požadavky na zaměstnance
Pozici vyhovují uchazeči se vzděláním
středoškolské s maturitou
Jazykové znalosti
Anglický jazyk - Pokročilý (C1) nebo Německý jazyk - Středně pokročilý (B2) nebo Francouzský jazyk - Středně pokročilý (B2)
Ostatní znalosti
Microsoft Outlook - Pokročilý
Řidičský průkaz
B
Inzerující společnost
Stručná charakteristika společnosti
Rodinný pivovar BERNARD a.s. se zabývá výrobou, prodejem a distribucí piva. Pro více informací o společnosti můžete navštívit naše webové stránky www.bernard.cz.
ID: 3085806
Datum zveřejnění: 30.5.2017
2017-05-30
lokalita: Kraj Vysočina Pozice: F&B manažér Společnost: Rodinný pivovar BERNARD a.s.
Základní složka mzdy (brutto) a další odměny: od 40.000 Kč