F&B / vedoucí úseku gastro

E.H.R spol. s r.o.

Místo práce
Praha, Hlavní město Praha
Druh pracovního poměru
plný úvazek

Informace o pracovním místě

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

Hledáme energického a flexibilního nadšence se zájmem o gastronomii a přípravu dobrého a kvalitního jídla, který se bude chtít podílet na novém gastronomickém projektu významné a úspěšné společnosti. Potřebujeme spolehlivého a dynamického člověka s organizačními schopnostmi a zkušeností v F&B, který umí sám také vařit.

Popis:
o příprava receptů jednotlivých jídel a pokrmů (včetně sortimentu convenience)
o sestavování denních jídelníčků
o plánování, organizace všech výrobních činností restaurace a convenience (objednávky, příprava surovin, výroba dostatečných počtů jídel a pokrmů)
o plánování, organizace činností obsluhujícího personálu (číšníků), pultu s rychlým občerstvením, nápojového baru a fresh baru a monitoring
o nábor, školení, motivace jednotlivých členů pracovního týmu
o odpovědnost nad dodržováním veškerých hygienických norem, nařízení a předpisů (alergeny, BOZP, PO a další)
o pravidelná kontrola kvality, čerstvosti, označení zboží, cen, celkového stavu svěřeného oddělení
o zajištění kompletního a bezproblémového chodu celého oddělení + dodržování technologických postupů, stanovených receptur vlastní výroby
o zajištění správné evidence příjmů zboží, likvidací, krádeží, interních přeskladnění, apod.
o vyhodnocování efektivity výrobního i obsluhujícího personálu
o zastupování vedoucího celé prodejní jednotky (v rámci pravidelných služeb)

Zaměstnanecké výhody, benefity

o hl. prac. poměr v úspěšné společnosti
o možnost supervize dalších podobných projektů v rámci ČR v budoucnosti
o pracoviště Praha
o nástup během 4. kvartálu 2016

Společnost, pro kterou je pozice obsazována

Jiné neuvedené oblasti

Úspěšná mezinárodní obchodní společnost

Požadavky na zaměstnance

Pozici vyhovují uchazeči se vzděláním

základní vzdělání
středoškolské bez maturity
středoškolské s maturitou
nástavbové/vyšší odborné vzdělání
vysokoškolské I. stupně
vysokoškolské II. stupně

Počet let praxe

2

Osobnostní předpoklady a dovednosti

o praxe na pozici F&B asistent nebo F&B manažer, šéfkuchař nebo vedoucí gastro provozu
o nutná praxe v oboru výroby jídel - umět dobře vařit (především kvalitní česká kuchyně)
o e-mailová komunikace, práce s textovými soubory, tabulkami
o praxe v zadávání, získávání údajů, či jejich korektury v systémech zbožového hospodářství
o práce s objednávkovým systémem jídel, systémem interních zákaznických karet
o schopnost motivovat a vést větší pracovní tým (cca. 30 zaměstnanců)
o zkušenosti s řízením výroby jídel, přípravou větších počtů jídel (cca. 600 obědů)
o znalost výrobních postupů, receptů v oblasti stravování (včetně sortimentu convenience)
o zkušenosti s obsluhou zákazníků a řízením týmu číšníků
o min. 5 let v oblasti gastronomie, z toho min. 2 roky na vedoucí pozici

Osobnostní předpoklady:
o nadprůměrný zájem o práci v oblasti gastronomie a o výrobu jídel
o nadšení z činností na přípravě a rozvoji zcela nového a ojedinělého projektu
o velmi silná orientace na zákazníka a jeho potřeby
o výborné organizační a komunikativní schopnosti
o vysoké pracovní nasazení, smysl pro obchod
o zodpovědný a iniciativní přístup k práci
o potřeba neustálého rozvoje svých znalostí, schopností, vlastní osobnosti
o podnikatelské uvažování v rámci celé prodejní jednotky (nejen vlastního oddělení)

Inzerující společnost

Stručná charakteristika společnosti

Personální agentura

Společnost je držitelem povolení ke zprostředkování práce.

Počet zaměstnanců

5-9 zaměstnanců
ID: 2714450  Dátum zverejnenia: 6.9.2016