Šéfkuchař - Praha

Medusa

Místo práce
Praha
Druh pracovního poměru
plný úvazek
Termín nástupu
Březen 2015

Informace o pracovním místě

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

Pro naši připravovanou restauraci v Praze hledáme kandidáta na pozici šéfkuchaře.

Vaším úkolem bude plnění všech pracovních úloh z náplně práce v oblastech Personál / Prostředí / Produkt / Profit.
Zodpovědnosti / Produkt :
- Tvorba jídelníčku ve spolupráci s managementem
- Zodpovědnost za přípravu jídel na svěřené restauraci podle určeného menu a stanovených standardů a koeficientů
- Kontrola kvality produktů určených pro zákazníka (vzhled, teplota, množství, chuť a správná receptura)
- Správné a včasné vyplňování formulářů HACCP

Zodpovědnosti / Personál:
- Zodpovědnost za dodržování dress codu kuchařů a pomocných sil v souladu s provozním manuálem
- Zodpovědnost za dodržování hygieny, hygienických návyků a bezpečnosti zaměstnanců při práci
- Kontrola odpovědností zaměstnanců a vypracovávání hodnocení za účelem zlepšování pracovních výkonů
- Zodpovědnost za tvorbu rozpisu změn zaměstnanců ve spolupráci s managementem
- Zaškolení nových zaměstnanců podle stanoveného postupu, odpovědnost za tréninkové programy

Zodpovědnosti / Prostředí:
- Zodpovědnost za čistotu kuchyně a přiděleného nádobí
- Zodpovědnost za správné zacházení personálu se stroji, zařízeními a technologiemi

Zodpovědnosti / Profit:
- Dodržování stanovených personálních nákladů restaurace a plánu šetření variabilních nákladů v kuchyni
- Inventura surovin, majetku (správně sečteny počty, správně vyplněné formuláře ) a její předání ve stanoveném termínu nákupním oddělením

Zaměstnanecké výhody, benefity

- Zázemí v největší gastronomické společnosti a jednotce na slovenském trhu.
- Školení a profesní rozvoj v rámci unikátního projektu vzdělávání MEDUSA ACADEMY, různé zaměstnanecké benefity a profesionální výhody.
- Možnost práce v atraktivní restauraci v příjemném prostředí.

Informace o náboru

Předem děkujeme všem kandidátům za projevený zájem.

Požadavky na zaměstnance

Pozici vyhovují uchazeči se vzděláním

středoškolské s maturitou
nástavbové/vyšší odborné vzdělání
vysokoškolské I. stupně
vysokoškolské II. stupně

Vzdělání v oboru

hotelové, gastronomie, kuchař

Jazykové znalosti

Anglický jazyk - Středně pokročilý (B2)

Ostatní znalosti

Microsoft Excel - Pokročilý
Microsoft Word - Pokročilý

Počet let praxe

3

Osobnostní předpoklady a dovednosti

- Minimálně 3 letá zkušenost s vedením týmu podmínkou
- Zušenost s větším objemem výdeje jídel
- Znalost receptů
- Komunikativní a příjemné vystupování
- Spolehlivost a aktivní přístup k práci
- MS Office - excel - mírně pokročilý
- Anglický jazyk - mírně pokročilý

Inzerující společnost

Stručná charakteristika společnosti

Eine dynamisch wachsende Firma, Leader in der slowakischen Gastronomie. Medusa Group wurde im Jahre 2003 gegründet und betreibt mehrere Restaurants, Clubs und Bars in Bratislava, Wien und Prag. Medusa Group organisiert auch das Catering für verschiedene Veranstaltungen mit möglicher Kapazität von mehr als tausend Gästen.

Počet zaměstnanců

1000 a více zaměstnanců
ID: 2017876  Termin der Veröffentlichung: 18.2.2015