Es tut uns Leid, die Gesellschaft, die die Arbeitsstelle angeboten hat, hat die Veröffentlichung des Stellenangebotes auf der Seite abgeschlossen.
Wir danken Ihnen für Verständnis.
Ähnliche Angebote anzeigen
Wir danken Ihnen für Verständnis.
Ähnliche Angebote anzeigen
Šéfkuchař - Praha
Medusa
Místo práce
Praha
Praha
Druh pracovního poměru
plný úvazek
plný úvazek
Termín nástupu
Březen 2015
Březen 2015
Informace o pracovním místě
Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti
Pro naši připravovanou restauraci v Praze hledáme kandidáta na pozici šéfkuchaře.
Vaším úkolem bude plnění všech pracovních úloh z náplně práce v oblastech Personál / Prostředí / Produkt / Profit.
Zodpovědnosti / Produkt :
- Tvorba jídelníčku ve spolupráci s managementem
- Zodpovědnost za přípravu jídel na svěřené restauraci podle určeného menu a stanovených standardů a koeficientů
- Kontrola kvality produktů určených pro zákazníka (vzhled, teplota, množství, chuť a správná receptura)
- Správné a včasné vyplňování formulářů HACCP
Zodpovědnosti / Personál:
- Zodpovědnost za dodržování dress codu kuchařů a pomocných sil v souladu s provozním manuálem
- Zodpovědnost za dodržování hygieny, hygienických návyků a bezpečnosti zaměstnanců při práci
- Kontrola odpovědností zaměstnanců a vypracovávání hodnocení za účelem zlepšování pracovních výkonů
- Zodpovědnost za tvorbu rozpisu změn zaměstnanců ve spolupráci s managementem
- Zaškolení nových zaměstnanců podle stanoveného postupu, odpovědnost za tréninkové programy
Zodpovědnosti / Prostředí:
- Zodpovědnost za čistotu kuchyně a přiděleného nádobí
- Zodpovědnost za správné zacházení personálu se stroji, zařízeními a technologiemi
Zodpovědnosti / Profit:
- Dodržování stanovených personálních nákladů restaurace a plánu šetření variabilních nákladů v kuchyni
- Inventura surovin, majetku (správně sečteny počty, správně vyplněné formuláře ) a její předání ve stanoveném termínu nákupním oddělením
Vaším úkolem bude plnění všech pracovních úloh z náplně práce v oblastech Personál / Prostředí / Produkt / Profit.
Zodpovědnosti / Produkt :
- Tvorba jídelníčku ve spolupráci s managementem
- Zodpovědnost za přípravu jídel na svěřené restauraci podle určeného menu a stanovených standardů a koeficientů
- Kontrola kvality produktů určených pro zákazníka (vzhled, teplota, množství, chuť a správná receptura)
- Správné a včasné vyplňování formulářů HACCP
Zodpovědnosti / Personál:
- Zodpovědnost za dodržování dress codu kuchařů a pomocných sil v souladu s provozním manuálem
- Zodpovědnost za dodržování hygieny, hygienických návyků a bezpečnosti zaměstnanců při práci
- Kontrola odpovědností zaměstnanců a vypracovávání hodnocení za účelem zlepšování pracovních výkonů
- Zodpovědnost za tvorbu rozpisu změn zaměstnanců ve spolupráci s managementem
- Zaškolení nových zaměstnanců podle stanoveného postupu, odpovědnost za tréninkové programy
Zodpovědnosti / Prostředí:
- Zodpovědnost za čistotu kuchyně a přiděleného nádobí
- Zodpovědnost za správné zacházení personálu se stroji, zařízeními a technologiemi
Zodpovědnosti / Profit:
- Dodržování stanovených personálních nákladů restaurace a plánu šetření variabilních nákladů v kuchyni
- Inventura surovin, majetku (správně sečteny počty, správně vyplněné formuláře ) a její předání ve stanoveném termínu nákupním oddělením
Zaměstnanecké výhody, benefity
- Zázemí v největší gastronomické společnosti a jednotce na slovenském trhu.
- Školení a profesní rozvoj v rámci unikátního projektu vzdělávání MEDUSA ACADEMY, různé zaměstnanecké benefity a profesionální výhody.
- Možnost práce v atraktivní restauraci v příjemném prostředí.
- Školení a profesní rozvoj v rámci unikátního projektu vzdělávání MEDUSA ACADEMY, různé zaměstnanecké benefity a profesionální výhody.
- Možnost práce v atraktivní restauraci v příjemném prostředí.
Informace o náboru
Předem děkujeme všem kandidátům za projevený zájem.
Požadavky na zaměstnance
Pozici vyhovují uchazeči se vzděláním
středoškolské s maturitou
nástavbové/vyšší odborné vzdělání
vysokoškolské I. stupně
vysokoškolské II. stupně
nástavbové/vyšší odborné vzdělání
vysokoškolské I. stupně
vysokoškolské II. stupně
Vzdělání v oboru
hotelové, gastronomie, kuchař
Jazykové znalosti
Anglický jazyk - Středně pokročilý (B2)
Ostatní znalosti
Microsoft Excel - Pokročilý
Microsoft Word - Pokročilý
Microsoft Word - Pokročilý
Počet let praxe
3
Osobnostní předpoklady a dovednosti
- Minimálně 3 letá zkušenost s vedením týmu podmínkou
- Zušenost s větším objemem výdeje jídel
- Znalost receptů
- Komunikativní a příjemné vystupování
- Spolehlivost a aktivní přístup k práci
- MS Office - excel - mírně pokročilý
- Anglický jazyk - mírně pokročilý
- Zušenost s větším objemem výdeje jídel
- Znalost receptů
- Komunikativní a příjemné vystupování
- Spolehlivost a aktivní přístup k práci
- MS Office - excel - mírně pokročilý
- Anglický jazyk - mírně pokročilý
Inzerující společnost
Stručná charakteristika společnosti
Eine dynamisch wachsende Firma, Leader in der slowakischen Gastronomie. Medusa Group wurde im Jahre 2003 gegründet und betreibt mehrere Restaurants, Clubs und Bars in Bratislava, Wien und Prag. Medusa Group organisiert auch das Catering für verschiedene Veranstaltungen mit möglicher Kapazität von mehr als tausend Gästen.
Počet zaměstnanců
1000 a více zaměstnanců