Es tut uns Leid, die Gesellschaft, die die Arbeitsstelle angeboten hat, hat die Veröffentlichung des Stellenangebotes auf der Seite abgeschlossen.
Wir danken Ihnen für Verständnis.
Ähnliche Angebote anzeigen
Wir danken Ihnen für Verständnis.
Ähnliche Angebote anzeigen
Šéfkuchař / šéfkuchařka
Rodinný pivovar BERNARD a.s.
Místo práce
5. května, Humpolec, Česko
5. května, Humpolec, Česko
Druh pracovního poměru
plný úvazek
plný úvazek
Termín nástupu
1.1.2020
1.1.2020
Informace o pracovním místě
Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti
Rodinný pivovar BERNARD a.s. hledá Šéfkuchaře / Šéfkuchařku
do nově budovaného Návštěvnického centra v Humpolci
VAŠÍM ÚKOLEM PŘEDEVŠÍM BUDE:
o Zodpovědnost společně s manažerem za kompletní chod celé kuchyně
o Zodpovědnost za vynikající kvalitu vydaných produktů
o Nastavení konceptu – Moderní česká kuchyně
o Kompletní příprava k zahájení provozu
o Příprava menu, banketových map a sezónních gastronomických akcí
o Zodpovědnost za ekonomický chod kuchyně – řízení nákladů
o Zodpovědnost za zásobování restaurace a skladové hospodářství
o Vedení, motivace a pravidelný trénink týmu kuchařů
o Zodpovědnost za dodržování hygienických předpisů
POŽADUJEME:
o Min. SŠ vzdělání
o Praxi v oboru – min. 3 roky na vedoucí pozici
o Nadšení pro gastronomii, kreativitu
o Řídící a organizační schopnosti
o Zkušenost s vedením týmu kuchařů
o Spolehlivost, otevřenost, pozitivitu a odpovědnost
NABÍZÍME:
o Nové, moderní vybavení kuchyně na nejvyšší úrovni
o Spolupráce na tvorbě kuchařského týmu
o Příprava konceptu od samého začátku
o Zázemí stabilní rodinné firmy
o Důkladné zaškolení
o Odpovídající platové ohodnocení
o Zaměstnanecké benefity
do nově budovaného Návštěvnického centra v Humpolci
VAŠÍM ÚKOLEM PŘEDEVŠÍM BUDE:
o Zodpovědnost společně s manažerem za kompletní chod celé kuchyně
o Zodpovědnost za vynikající kvalitu vydaných produktů
o Nastavení konceptu – Moderní česká kuchyně
o Kompletní příprava k zahájení provozu
o Příprava menu, banketových map a sezónních gastronomických akcí
o Zodpovědnost za ekonomický chod kuchyně – řízení nákladů
o Zodpovědnost za zásobování restaurace a skladové hospodářství
o Vedení, motivace a pravidelný trénink týmu kuchařů
o Zodpovědnost za dodržování hygienických předpisů
POŽADUJEME:
o Min. SŠ vzdělání
o Praxi v oboru – min. 3 roky na vedoucí pozici
o Nadšení pro gastronomii, kreativitu
o Řídící a organizační schopnosti
o Zkušenost s vedením týmu kuchařů
o Spolehlivost, otevřenost, pozitivitu a odpovědnost
NABÍZÍME:
o Nové, moderní vybavení kuchyně na nejvyšší úrovni
o Spolupráce na tvorbě kuchařského týmu
o Příprava konceptu od samého začátku
o Zázemí stabilní rodinné firmy
o Důkladné zaškolení
o Odpovídající platové ohodnocení
o Zaměstnanecké benefity
Informace o náboru
Pokud máte o tuto pozici zájem, zašlete svůj životopis na e-mail: [email protected] nejpozději do 24. 11. 2019. Informace o dalších kariérních možnostech najdete na www.bernard.cz/hr.
Požadavky na zaměstnance
Pozici vyhovují uchazeči se vzděláním
středoškolské bez maturity
středoškolské s maturitou
středoškolské s maturitou
Řidičský průkaz
B
Počet let praxe
3
Inzerující společnost
Stručná charakteristika společnosti
Rodinný pivovar BERNARD a.s. se zabývá výrobou, prodejem a distribucí piva. Pro více informací o společnosti můžete navštívit naše webové stránky www.bernard.cz.
ID: 3806502
Termin der Veröffentlichung: 8.11.2019
2019-11-08
Lokalität: Humpolec Arbeitsstelle: Kuchař, Šéfkuchař Gesellschaft: Rodinný pivovar BERNARD a.s.