Apply without a CV
We are sorry, the company offering the job position has finished posting the job on the site.
Thank you for understanding.
Display similar jobs
Thank you for understanding.
Display similar jobs
KOBE RESTAURANT- kuchař, sushi kuchař
KOBE RESTAURANTS s.r.o.
Místo práce
Praha, Česko
Praha, Česko
Druh pracovního poměru
plný úvazek
plný úvazek
Termín nástupu
ihned
ihned
Mzdové podmínky (brutto)
40 000 Kč/měsíc
40 000 Kč/měsíc
Informace o pracovním místě
Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti
Organizace práce v kuchyni.
Dohled nad dodržováním hygienických a bezpečnostních předpisů.
Zodpovědnost za dodržování pracovních postupů a receptur.
Úkolování pomocných kuchařů a pracovníků myčky v kuchyni
Příprava a úprava pokrmů.
Dohled nad dodržováním hygienických a bezpečnostních předpisů.
Zodpovědnost za dodržování pracovních postupů a receptur.
Úkolování pomocných kuchařů a pracovníků myčky v kuchyni
Příprava a úprava pokrmů.
Zaměstnanecké výhody, benefity
Příležitost k profesnímu a osobnímu růstu.
Flexibilitu při plánování směn.
Zaměstnanecké benefity.
Flexibilitu při plánování směn.
Zaměstnanecké benefity.
Informace o náboru
pro pobočky: anděl, OC Westfield, OC Metropole Zličín, OC Nový Smíchov
Požadavky na zaměstnance
Pozici vyhovují uchazeči se vzděláním
základní vzdělání
Vzdělání v oboru
gastronomie
Počet let praxe
2
Inzerující společnost
Stručná charakteristika společnosti
MÍSTO, KDE SE RODÍ PRAVÉ UMĚNÍ GASTRONOMIE
Koncept restaurací sítě KOBE RESTAURANTS vychází ze zachování vysoké kvality a jednotnosti gastronomického umění i při větším množství provozoven. KOBE RESTAURANTS – to je designové prostředí, dokonalý servis, jedinečný cit pro detail a výborné menu, ve kterém najdete výjimečnou nabídku mas, včetně exkluzivního masa Kobe, které znalci považují za nejkvalitnější hovězí na světě. Pochutnáte si zde na kvalitním sushi, rybách a nudlových specialitách, salátech, polévkách a výtečných dezertech a nově můžete navštívit i provozovnu s italskou kuchyní nebo bistro. Ti nejlepší kuchaři a profesionálně vyškolený personál se postará o to, aby se z Vaší návštěvy stal nezapomenutelný gastronomický zážitek. Restaurace sítě KOBE RESTAURANTS mají vážené jméno nejen na českém gastronomickém nebi.
O MASE KOBE
„ČERVENÉ ZLATO“ Z DALEKÉHO JAPONSKA
Čas od času dostane člověk chuť na něco netradičního, na něco, co si nedává každý den, ba ani každý měsíc. Jednoduše jeho chutě posedne volání dálek. Konkrétně to může být právě touha ochutnat něco japonského.
O japonském jídle se všeobecně ví, že je zdravé, plné vitamínů a dalších, pro člověka, příznivých látek, není kalorické, využívá spoustu zeleniny a darů moře. A k tomu všemu ještě vždycky velmi dobře vypadá. Po vyjmenování všech těchto „tradičních“ vlastností si asi většina lidí vybaví japonský národní pokrm, a v dnešní době již celosvětově známé, sushi. Jenže, co když Vaše chutě prahnou ještě po něčem jiném a ne tak světově známém? Co když máte chuť na něco masitého? Jenže do Japonska je to dlouhá cesta.
Naštěstí v České republice a dokonce i na Slovensku najdete naše restaurace patřící do sítě KOBE RESTAURANTS, kde se připravují pokrmy z toho nejluxusnějšího druhu masa, které se na světě vyskytuje – z masa Kobe.
Japonsko, jeho kultura a přístup k okolnímu světu je poměrně odlišný a jiný, než na co je běžný Evropan zvyklý. Proto se není čemu divit, že mají Japonci svůj specifický přístup i ke zvířatům z plemene Wagyu, které je chováno právě kvůli svému jedinečnému masu Kobe. První zmínky o chovu pocházejí již od roku 1870, kdy se ve městě Kobe otevřel námořní přístav. To způsobilo, že se i zahraniční návštěvníci začali seznamovat s jeho jedinečnou chutí a netrvalo to dlouho, kdy se sláva a mýtus o tomto jedinečném mase rozšířil i do jiných koutů světa.
Chov plemene Wagyu se dá přirovnat k chovu těch nejlepších závodních koní, a možná i ti by za nimi značně pokulhávali. Chov je výjimečný nejenom díky pečlivému dohledu nad potravou, kterou zvířata dostávají, ale zejména díky pravidelnému kartáčování, masážím jejich těla, zvířata popíjejí i pivo a japonské saké, což má příznivý dopad na funkci jejich trávícího ústrojí. Aby byla zvířata maximálně spokojená, bez stresu a měla dobrou náladu, tak jim chovatelé pouští dokonce relaxační hudbu. Nadstandardní péče má následný vliv na chuť a strukturu masa. Pro něj je typické silné mramorování tukovými nitkami, čímž je Kobe maso na první pohled dobře rozeznatelné od jiných typů mas.
Punc exkluzivity přilákal i takové hvězdy jako je například Tom Cruise či Steven Spielberg. Na druhou stranu, všechny tyto faktory šroubují cenu za kilogram Kobe masa do obrovských výšin. Proto je asi pro většinu lidí v naší krajině jednodušší zajít si do restaurace, kde si mohou vybrat z několika odborně připravených specialit z tohoto „červeného zlata“. A pokud by přeci jenom dávali přednost japonské klasice, je pro ně připraveno menu v podobě tradiční a moderní úpravy sushi či různé speciality z mořských ryb. Kdy i zde je dodržována japonská tradice při používání výhradně čerstvých surovin a přípravy pokrmu až na základě objednávky hosta.
Koncept restaurací sítě KOBE RESTAURANTS vychází ze zachování vysoké kvality a jednotnosti gastronomického umění i při větším množství provozoven. KOBE RESTAURANTS – to je designové prostředí, dokonalý servis, jedinečný cit pro detail a výborné menu, ve kterém najdete výjimečnou nabídku mas, včetně exkluzivního masa Kobe, které znalci považují za nejkvalitnější hovězí na světě. Pochutnáte si zde na kvalitním sushi, rybách a nudlových specialitách, salátech, polévkách a výtečných dezertech a nově můžete navštívit i provozovnu s italskou kuchyní nebo bistro. Ti nejlepší kuchaři a profesionálně vyškolený personál se postará o to, aby se z Vaší návštěvy stal nezapomenutelný gastronomický zážitek. Restaurace sítě KOBE RESTAURANTS mají vážené jméno nejen na českém gastronomickém nebi.
O MASE KOBE
„ČERVENÉ ZLATO“ Z DALEKÉHO JAPONSKA
Čas od času dostane člověk chuť na něco netradičního, na něco, co si nedává každý den, ba ani každý měsíc. Jednoduše jeho chutě posedne volání dálek. Konkrétně to může být právě touha ochutnat něco japonského.
O japonském jídle se všeobecně ví, že je zdravé, plné vitamínů a dalších, pro člověka, příznivých látek, není kalorické, využívá spoustu zeleniny a darů moře. A k tomu všemu ještě vždycky velmi dobře vypadá. Po vyjmenování všech těchto „tradičních“ vlastností si asi většina lidí vybaví japonský národní pokrm, a v dnešní době již celosvětově známé, sushi. Jenže, co když Vaše chutě prahnou ještě po něčem jiném a ne tak světově známém? Co když máte chuť na něco masitého? Jenže do Japonska je to dlouhá cesta.
Naštěstí v České republice a dokonce i na Slovensku najdete naše restaurace patřící do sítě KOBE RESTAURANTS, kde se připravují pokrmy z toho nejluxusnějšího druhu masa, které se na světě vyskytuje – z masa Kobe.
Japonsko, jeho kultura a přístup k okolnímu světu je poměrně odlišný a jiný, než na co je běžný Evropan zvyklý. Proto se není čemu divit, že mají Japonci svůj specifický přístup i ke zvířatům z plemene Wagyu, které je chováno právě kvůli svému jedinečnému masu Kobe. První zmínky o chovu pocházejí již od roku 1870, kdy se ve městě Kobe otevřel námořní přístav. To způsobilo, že se i zahraniční návštěvníci začali seznamovat s jeho jedinečnou chutí a netrvalo to dlouho, kdy se sláva a mýtus o tomto jedinečném mase rozšířil i do jiných koutů světa.
Chov plemene Wagyu se dá přirovnat k chovu těch nejlepších závodních koní, a možná i ti by za nimi značně pokulhávali. Chov je výjimečný nejenom díky pečlivému dohledu nad potravou, kterou zvířata dostávají, ale zejména díky pravidelnému kartáčování, masážím jejich těla, zvířata popíjejí i pivo a japonské saké, což má příznivý dopad na funkci jejich trávícího ústrojí. Aby byla zvířata maximálně spokojená, bez stresu a měla dobrou náladu, tak jim chovatelé pouští dokonce relaxační hudbu. Nadstandardní péče má následný vliv na chuť a strukturu masa. Pro něj je typické silné mramorování tukovými nitkami, čímž je Kobe maso na první pohled dobře rozeznatelné od jiných typů mas.
Punc exkluzivity přilákal i takové hvězdy jako je například Tom Cruise či Steven Spielberg. Na druhou stranu, všechny tyto faktory šroubují cenu za kilogram Kobe masa do obrovských výšin. Proto je asi pro většinu lidí v naší krajině jednodušší zajít si do restaurace, kde si mohou vybrat z několika odborně připravených specialit z tohoto „červeného zlata“. A pokud by přeci jenom dávali přednost japonské klasice, je pro ně připraveno menu v podobě tradiční a moderní úpravy sushi či různé speciality z mořských ryb. Kdy i zde je dodržována japonská tradice při používání výhradně čerstvých surovin a přípravy pokrmu až na základě objednávky hosta.
ID: 4125930
Posting date: 20.7.2021
2021-07-20
location: Praha Position: Kuchař Company: KOBE RESTAURANTS s.r.o.
Lower salary limit (gross): 40 000 Kč/měsíc