Šéfkuchař v Zátiší Group

Zátiší Catering Group a.s.

Místo práce
Praha 1, Česko
Druh pracovního poměru
plný úvazek

Informace o pracovním místě

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

zodpovídá za kvalitu veškerých pokrmů, sleduje oblíbenost receptur a spokojenost zákazníka
úzce spolupracuje s vedením restaurace na koncepci kuchyně, sestavuje nabídku menu
zodpovídá za řízení, motivaci a rozvoj svých podřízených
komunikuje s klienty

Zaměstnanecké výhody, benefity

Práce na plný úvazek
Spolupráce s michelinskými kuchaři
Gastronomické stáže
Skvělý tým a perfektní kultura s "yes we can do" přístupem
Další firemní benefity – sponzorovaná Multisport karta, skvělá personálka, kurzy dalšího vzdělávání, 50% sleva na vouchery do našich restaurací a taky dárek k narozeninám :-)

Požadavky na zaměstnance

Pozici vyhovují uchazeči se vzděláním

středoškolské s maturitou

Vzdělání v oboru

Gastronomie

Jazykové znalosti

Anglický jazyk - Mírně pokročilý (B1)

Osobnostní předpoklady a dovednosti

Hledáme kreativního gastronomického nadšence, zkušeného kuchaře, nejlépe se zahraniční zkušeností, jehož hlavním zadáním bude vytvářet návrhy na nevšední vizualizaci pokrmů, vymýšlení nových menu, ale také je to pozitivní leader, který umí inspirovat a motivovat svůj tým.

Hledáme kolegu, který má:
nejlépe zahraničí zkušenosti
výborné kuchařské dovednosti, cit pro chuť
minimálně 3 roky praxe na pozici šéfkuchaře či zástupce šéfkuchaře
dobrá orientace v ekonomice provozu
spolehlivost, rozhodnost a zodpovědnost
velmi dobré komunikační a organizační schopnosti
komunikativní znalost angličtiny

Inzerující společnost

Stručná charakteristika společnosti

Zátiší Group působí na českém trhu již od roku 1991. Provozujeme divizi restaurační (Bellevue, Mlýnec, V Zátiší, Žofín Garden), cateringovou (KCP Praha, Palác Žofín a další lokality),divizi závodního stravování (vaříme u našich významných klientů a v mezinárodních školách). Těšíme se na váš životopis, nebo zprávu od vás!

Počet zaměstnanců

250-499 zaměstnanců
ID: 3516766  Posting date: 15.10.2018