Techolog pájení

HOFMANN WIZARD s.r.o.

Místo práce
Kladno, Praha - západ
Druh pracovního poměru
plný úvazek

Informace o pracovním místě

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

Naším klientem je významný Tier 1 dodavatel do automobilového průmyslu. Do prostor jejich nové výrobní haly nyní hledáme kandidáta/ku na pozici Technolog pájení.

• Optimalizace a zlepšení pájecího procesu na svěřeném vybavení - pájecí pece AD1,2,3
• Nastavení procesu s ohledem na úsporu elektrické energie a plynu
• Pravidelné měření parametrů vybavení
• Kontrola kvality výrobků
• Práce na zlepšování KPIs, zejména SCRAP, OEE, LPPH 
• Vytváření a správa instrukcí, aktualizace FMEA, spolupráce při řešení reklamací
• Spolupráce na plánování investic do vybavení s ohledem na jeho udržitelnost a konkurenceschopnost 
• Spolupráce na zavedení nových produktů
• Správa dokumentace

Zaměstnanecké výhody, benefity

• Rozmanitou práci, nové technologie a projekty
• Zázemí silné mezinárodní společnosti
• Flexibilitu, pružnou pracovní dobu
• Věrnostní a výkonnostní bonus
• 5 dní dovolené navíc
• Zajištění stravování přímo ve společnosti
• E-stravenky
• Služební notebook, mobil i pro soukromé účely
• Příspěvek na jazykové kurzy
• Příspěvek na penzijní připojištění
• Studijní volno

Požadavky na zaměstnance

Pozici vyhovují uchazeči se vzděláním

středoškolské s maturitou

Jazykové znalosti

Anglický jazyk - Středně pokročilý (B2)

Osobnostní předpoklady a dovednosti

• Střední škola
• Angličtina (pokročilá úroveň)
• Zkušenosti s požadavky BMW výhodou
• Analytické schopnosti, komunikační dovednosti, technické myšlení, konzistence, pilnost a přesnost, proaktivní přístup a samostatnost, zodpovědnost
• Znalost metodiky 5S
• AutoCAD (čtení, úprava a tvorba výkresové dokumentace pro pájecí přípravky)
• MS Excel, Outlook

Inzerující společnost

Stručná charakteristika společnosti

Personální agentura

Společnost je držitelem povolení ke zprostředkování práce.

Počet zaměstnanců

1000 a více zaměstnanců
ID: 4793784  Datum zveřejnění: 26.3.2024  Nabídka práce je převzata z jiné stránky nebo zdroje.