Šéfkuchař (Cestovní ruch, gastronomie, hotelnictví)

Poslední aktualizace: 15. ledna 2020

Typické činnosti vykonávané na pozici

  • Zodpovídání za kvalitu připravovaných pokrmů, dodržování norem a výrobních postupů.
  • Připravování technologicky náročných pokrmů a specialit.
  • Kontrolování skladových zásob, objednávání chybějících surovin k přípravě pokrmů.
  • Přebírání surovin od dodavatele, vykonávání kvalitativní a kvantitativní kontroly dodaného zboží, zodpovídání za jeho správné uskladnění.
  • Vedení a koordinování pracovníků kuchyně, vykonávání odborného dohledu nad nimi.
  • Sestavování, vylepšování a pravidelné obměňování jídelního lístku.
  • Vykonávání kalkulací k výrobě pokrmů.
Volné pracovní pozice
Plat na pozici Šéfkuchař
Porovnejte své platové očekávání s lidmi pracujícími na této pozici.